maanantai 8. huhtikuuta 2013

Höpötystä

Mooooi!

Multa on tulossa vihdoin postaus, jonka sisältö saattaa olla jopa kiinnostavaa, toivon mukaan.. :) Yritän jatkossa vähän panostaa näihin. Tulossa on siis mun Oriflame tuotteista sellanen esittelypostaus. Mun tilauksen pitäis tulla tässä lähipäivinä, niin teen sen postauksen sitten. Myöskin tulee postaus mun uusista kengistä mitkä tilaan tällä viikolla. 
Hohhoijaa. Huomenna on viimeinen työssäoppimispäivä. On ollut kyllä huikeet 2kuukautta. Nyt tiiän aika hyvin millasta se kiinteistövälittäjän työ todellisuudessa on. Tulin just yheltä yleisnäytöltä, mutta siellä ei kyllä käynyt ketään katsomassa. Asunto oli kyllä aivan ihastuttava! Nyt vaan kävin tähän sohvalle läppärin kanssa, ja aloin katsomaan The Voice of Finlandia ruutu.fi:stä. 
Olen päättänyt siskon "painostuksella" mennä loppuvuodesta Idols koelauluihin. Rakastan laulamista ja haluan vain kokemuksen takia käydä siellä kokeilemassa onneani. Eihän sitä koskaan tiedä, mitä sellanen tuo tullessaan.
Mutta totta tosiaan, tulossa Oriflame postaus, sillon siis, taas höpinöitä, ehkä vähän kiinnostavampia höpinöitä.. :) Heippa kaikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti