sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Ruoka on hyväää!



Heipsan!

Tuun varmaan laittaa muiden kuvien ohella myös kaikenlaisia ruoka/herkku kuvia, koska mä ja mun sisko tykätään kokata välillä yhessä. Iidan bravuuri on cupcake:ssit! Ostin sille joululahjaksi kirjan missä on tosipaljon ohjeita erilaisiin kuppikakkuihin ja se tykkäs siitä tosi paljon. Viime viikolla me tehtiin suklaamarenkeja, joista kuva tuossa ylhäällä. Oli kyllä mielettömän hyviä! Ja makeita. Yhtä ei pystyny syömään kerralla.. Ruuanlaitto ei silleen oo mulle mikään intohimo, muuten olisin varmaan mennyt Perhoon opiskelemaan, mutta kyllä mä tykkään laittaa ruokaa. Varsinkin siskon kanssa se on kivaa, ja yllättävän hauskaa! Nyt taidan sammuttaa koneen, olen jo niin monta tuntia pällistellyt tätä ihmeellistä blogi systeemiä. Toivottavasti moni innostuisi tai edes huomaisi tän mun blogin! Sen näkee sitten. :)

Ekaa kertaa laskettelemaan!

Me lähetään kolmen päivän päästä Tahkolle. Isä varas sieltä mökin ja sitten siellä oleskellaan keskiviikosta sunnuntaihin. Oon tosi tosi innoissani, koska en oo ikinä elämässäni lasketellut! (Jos unta ei lasketa..) Se ei oo silleen ikinä kiinnostanu mua niin paljon että olisin halunnut kokeilla. Mut joo siellä sitten ekaa kertaa suksilla koitan ainakin pysyy pystyssä. Sieltä tulee sitten varmaan jonkin verran kuvia tänne, mitä tuun sitten pistämään seuraavan viikon aikana varmaankin jos ei nyt mitään kiireitä tuu. Jos jotakin kiinnostaa niin mun kamera on Nikon D3100, elikkä sillä tuun ottamaan kaikki kuvat mitä tänne pistän. Ostin ton kameran muutama kesä sitten vissiin rippijuhla rahoilla. Oon ollu tosi tyytyväinen tohon, mutta pakko myöntää että en oo kyllä yhtään tutkinut niitä asetuksia, eli en oo mikään paras kameran käyttäjä, mutta valokuvata osaan omasta mielestä kohtalaisen hyvin. Nyt tähän samaan syssyyn kerron, että oon kiinteisönvälitys firmassa työssäoppimassa 2kk, tai nyt oon enää muutaman viikon. Niin oon päässy valokuvaamaan asuntoja jotka on tullu myyntiin! Se oli aluksi äärinmäisen hankalaa, koska niitten kuvien ei niinkään tarvinu olla kauniita, tärkein asia oli saada siihen kuvaan TILAN TUNTUA. Aluksi se oli hankalaa mutta nyt oon alkanu oppimaan nekin tekniikat. Jees, tänään on ollu nätti sää eikä oo onneksi ollut kauheen kylmä. Mä oon henkilökohtasesti niin täys tota lunta ja kylmää ja märkää ja ääh. Rakastan kesää ja vihaan palelemista. Sanon aina että mulle kesä alkaa aina 22. toukokuuta, mun syntymäpäivänä. :)

First!

Moikka moi!

Oon jo pitkään pohdiskellut että alkaisinko kirjoittamaan blogia. Tai itseasiassa mulla on ollu tää blogi aika kauan mutta koska en koskaan jaksanut perehtyä siihen miten tää toimii ni se sitten jäi. Mut nyt tämän aloitin. Olen siis 16-vuotias tyttö, joka rakastaa musiikkia, elokuvia, luontoa, valokuvaamista.. Oon ihan hirmu kiinnostunut matkustamisesta, vaikka en ole ikinä ollut Ruotsia pidemmällä. Tuun olee niin fiiliksissä kun ensimmäistä kertaa pääsen johonkin tajuttoman hienoon maahan, muutama päivä menee varmaan vain valokuvatessa! Espanja ja Italia houkuttelee eniten. Tämä ei oo nyt tän pidempi pätkä höpötystä, mutta kivaa että luit tän, mun ensimmäisen blogikirjoitukseni! <: